Jobopslag: Art Director

2016-11-24

isobar Magnetix i Aarhus.

Isobar Magnetix er et integreret dialog- og webbureau, som sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark og hjælper kunderne til stærkere kunderelationer, større lønsomhed og øget konkurrencedygtighed.

Vi er en blanding af IT- og marketingspecialister og med det bedste fra de to verdener, kan vi skabe helt unikke løsninger til vores kunder.

Jobbet:

Hos isobar Magnetix står AD’eren for de visuelle og kommunikative dele af koncepter. Det er AD’eren der vælger den overordnede retning for den visuelle side af vores projekter samt har en vigtig rolle i forhold i at sikre at både koncept, design og visioner holder et ambitiøst niveau i samarbejde resten af teamet.

Hos isobar Magnetix sidder man sjældent alene med en opgave. Her tror vi på tværfaglig sparring som et vigtigt redskab til at højne kvaliteten af vores produktioner. Vi brænder for at skabe koncepter som matcher vores kunders forretning – og skaber værdi for vores kunders kunder.

Kvalifikationer:

Du er super stærk kreativ og har evne til at ramme plet med dine idéer. Du har lyst til at levere topkvalitet i koncept og design. Du er diplomatisk og ved at samarbejde er vigtigt for at opnå flotte resultater.

Vi laver digitale platformsprojekter og kampagner på tværs af websites, e-mails, apps, instore og tryk – og du synes det er spændende at få mulighed for at designe hele vejen rundt.

  • Du har en selvstændig og målrettet attitude til dit arbejde.
  • Du har minimum 2 års erfaring fra bureau eller som selvstændig.
  • Du motiveres af at lave kreative kvalitetsløsninger og af at indgå i et team med dygtige kollegaer.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for personlig og faglig udvikling og for at arbejde med de bedste kollegaer i branchen.
  • Et fantastisk arbejdsmiljø med masser af hygge og ambitioner.

Spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så ring på 88 38 30 10 og spørg efter Head of Design, Martin Chapman.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Ansøgningen sendes til Peter Kristensen – peter.kristensen@isobar.com

 

isobar Magnetix

isobar Magnetix er et integreret dialog- og webbureau. Vi sætter nye standarder for kunderelationer baseret på indsigt og intelligent brug af teknologi. Vi arbejder med de største og mest dynamiske virksomheder i Danmark og hjælper kunderne til stærkere kunderelationer, større lønsomhed og øget konkurrencedygtighed.

Vi er en blanding af IT- og marketingspecialister og med det bedste fra de to verdener, kan vi skabe helt unikke løsninger til vores kunder.

Vores tilgang er dialog som forretningsfilosofi. Vores fundament er dyb teknisk kompetence, og vores fokus er at skabe målbare, langsigtede forretningsresultater.

isobar thumb

 

 

 

 

 

 

 Tidligere nyhed: Jobopslag: Teamleder til vort Commercial & Financial controller team i København Nästa nyhet: Jobopslag: Data Analyst i Amplifi Aarhus