Jobopslag: Dentsu Aegis Network (Carat/Vizeum) søger Broadcast Planner Associate

2017-08-04

Kunne du tænke dig at arbejde i mediebranchen, hos en af de største mediebureaugrupper i Danmark? Kunne du ligeledes tænke dig at arbejde med TV, marketing og rådgive nogle af Danmarks største annoncører om strategier og eksekveringen af disse? Carat/Vizeum søger lige nu en ny medarbejder til Broadcast afdelingen.

Om jobbet
Du kommer til at bidrage med håndteringen af kampagner for danske og internationale brands. Dine opgaver vil blandt andet inkludere:

• Udarbejdelse af konkurrentanalyser
• Lave placeringsoversigter ugentligt
• Svare på internationale forespørgsler
• Udarbejdelse af præsentationer til brug internt og eksternt

Du vil indgå i et team på 9 personer, hvor din arbejdstid vil være 18 timer om ugen i hverdagene. Der er mulighed for fleksible arbejdstider, og jobbet vil derfor kunne varetages ved siden af dit studie.

Vi står for grundig oplæring i arbejdsopgaverne. Jobbet vil give dig en bred indsigt i markedsføring i Broadcast medierne (TV, Radio og Biograf), hvor TV er den største del.

Din arbejdsplads bliver på Christianshavn i åbne og lyse lokaler. Dentsu Aegis har et ungt og dynamisk miljø med mange søde og dygtige kollegaer med et stærkt fællesskab.

Jobbet er med start hurtigst muligt.

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med din uddannelse, og at du enten er ved at afslutte din bachelor eller har påbegyndt din kandidatuddannelse på Handelshøjskolen eller Universitetet. Uddannelsesretning er ikke afgørende, bare du har interesse og flair for medier og marketing. Kendskab til Office-pakken og især Excel er en god ting.

Det er vigtigt, at du er god til at koordinere, arbejder struktureret og har øje for detaljen. Vi forventer, at du er meget ambitiøs omkring din karriere, samt at du har et højt energiniveau og har et stort drive.

Rekrutteringsprocessen
Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job med interessante arbejdsopgaver og stort udviklingspotentiale? Og kan du identificere dig med de kvalifikationer, som kræves? Så send motiveret ansøgning samt CV til Christine.Schroeder@dentsuaegis.com

Har du yderligere spørgsmål kontakt venligst Senior Broadcast Planner Christine Schrøder på tlf. 27 79 13 43.

Ansøgningsfrist: 31. august 2017 – Men vi kalder løbende ind til samtaler, så vi opfordrer til at søge hurtigst muligt.


Om Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network er en af de førende bureaugrupper inden for marketing, medier og kommunikation. Vores netværk består af vores unikke brands herunder Carat, iProspect, isobar, MKTG, Posterscope, Vizeum, Amplifi og Magnetix. I Danmark arbejder lige knap 450 passionerede medarbejder på at innovere måden vi bygger brands på i stærkt samarbejde med resten af vores netværk, på tværs af 145 lande og med 35.000 kollegaer på global plan. Vi er et hus som rummer de bedste, mest innovative og passionerede folk inden for marketingbranchen og sammen arbejder vi på at blive kundernes #1 marketings business partner.Tidligere nyhed: Jobopslag: Backend Software Developer Nästa nyhet: Konference om forbrug, medier og markedsføring
til over 1 million forkantsdanskere