Jobopslag: Talstærk og systemforstående Ad Operations Analyst til Amplifi Aarhus

2017-06-13

Vil du være en del af Danmarks førende bureaugruppe, hvor du får erfaring med en bred vifte af digitale kampagnerelaterede opgaver på nogle af Danmarks største annoncører? Så er rollen som Ad Operations Analyst hos Amplifi noget for dig.

Amplifi er en del af Dentsu Aegis Network, som er en full-service bureaugruppe med base i København og Aarhus. Vores fornemmeste opgave i Amplifi består i at generere og levere enestående resultater på vores kunders digitale kampagner med afsæt i de opstillede målsætninger.

Du vil blive en vigtig del af vores nystartede Ad Operations team i Aarhus, hvor du vil være med til at sætte grundstenene og øge kvaliteten af de arbejdsopgaver, vi udfører i relation til kundernes kampagner. I Amplifi er vi et målrettet og ambitiøst team af kollegaer med forskellige baggrunde og kompetencer. Vi har et særligt fokus på specialisering i forskellige fagområder og discipliner ud fra den enkeltes kompetencer og interesser. Det er derfor vigtigt, at du er socialt anlagt og er passioneret omkring digital markedsføring og digitale tendenser generelt.

Som en integreret del af Ad Operations teamet i Amplifi vil du i jobbet få et stort ansvar for at løse dine arbejdsopgaver samt at overholde deadlines i en hektisk hverdag. Dette stiller krav til, at du som person er struktureret, fleksibel og kan bevare overblikket når tingene går stærkt. Det er vigtigt, at du trives med systemdrift, tal og projektstyring, og kan se dig selv som en person, der går forrest og viser vejen for dine nærmeste kollegaer. Da Ad Operations i Amplifi er en ny opstartet afdeling, forventer vi i høj grad, at du er nysgerrig og proaktiv i forhold til måden, hvorpå vi løser opgaver og indgår i samarbejde med husets interessenter. Der vil være rig mulighed for at sætte dit præg på vores ”way of working” i teamet, så det er vigtig, at du har lyst til at være en del af en feedbackkultur, hvor dine inputs vil blive hørt og værdsat.

Personlige kvalifikationer

 • Du er passioneret omkring digital markedsføring og digitale tendenser generelt
 • Du skal være socialt anlagt
 • Har et stort ønske om at udvikle dig personligt samt bidrage til et stærkt og godt arbejdsmiljø
 • Arbejder selvstændigt og kan overholde løbende og skiftende deadlines
 • Du er teamorienteret og kan navigere i en travl hverdag med mange opgaver

Systemer og eksekvering

 • Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte strukturering og booking af kampagner i diverse systemer, forberedelse samt opsætning af banner- og videokampagner i Doubleclick, Facebook, Youtube etc.
 • Være med til at lave og forberede briefs til eksterne samarbejdspartnere og processer ift. samarbejde imellem teams i afdelingen
 • Du vil ligeledes skulle analysere og optimere kampagner løbende og evaluere disse baseret på data
 • Programmatic indkøb vil være en del af din hverdag, hvor du vil være med til at opsætte forskellige segmenterings- og kommunikationsstrategier for vores kunder

Faglige kompetencer

 • Du skal som minimum have en videregående uddannelse fra enten Universitet eller Erhvervsakademiet, hvor du har tilegnet dig viden om bl.a. digital markedsføring, teknologi, udvikling eller analyse
 • Du elsker og har en god forståelse for tal generelt, og du er bedre tilpas i et Excel-ark end i eksempelvis Word
 • Du er superbruger i Excel- og Office-pakken generelt
 • Forståelse for opbygning af hjemmesider og basal kodning er en fordel, men ikke et krav

Hvis ovenstående har fanget din interesse, og du har lyst til at være en del af vores team i Amplifi, ser vi frem til at modtage en motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt. Vi indkalder kandidater til samtale løbende i perioden frem til d. 1/7 2017.

Ansøgning samt CV skal sendes til pernille.hjorth@dentsuaegis.com.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pernille Fuglsang Hjorth på tlf. 28 35 82 07.

Vi tilbyder en række personalegoder på kontoret, bl.a. morgenmad- og frokostordning, adgang til attraktive aftaler bl.a. inden for motion etc.

Tiltrædelse: 01.08.2017 eller efter aftale.

Arbejdssted: Åboulevarden 18-20, 8000 Aarhus

 Tidligere nyhed: Jobopslag: Dentsu Aegis Data Lab søger Data Visualisation Specialist Nästa nyhet: Jobopslag: Junior Software Developer