Content Director til Vizeum – Kreativ & strategisk stærk seniorprofil søges

2019-01-17

Content Director til Vizeum – Kreativ & strategisk stærk seniorprofil søges

Vizeums contentenhed Integrate, søger en strategisk stærk og kreativ profil, der kan udvikle engagerende integrerede kommunikationsløsninger for nogle af Danmarks største annoncører. Du bliver en del af et ambitiøst team i vækst, der er knivskarpe inden for alt fra influencer marketing, native advertising og brand publishing til aktivering af nye platforme og teknologi. Hvis du brænder for at udkomme og gå forrest i udviklingen af indholdsdrevet markedsføring, har vi jobbet til dig.
Om jobbet
Integrate er en enhed i mediebureauet Vizeum, der netop er kåret til Danmarks bedste mediebureau indenfor integrerede kommunikationsløsninger og innovation [myImage 2019]. Som Content Director er du strategisk og kreativt lead på en bred og spændende kundeportefølje, der går på tværs af Vizeum og vores søsterbureauer i Dentsu Aegis Network. Integrate arbejder for en lang række af Danmarks største annoncører der blandt andet tæller Norwegian, BMW, IKEA, Spies, DSB, Arla, m.fl.
Du vil arbejde tæt sammen med vores content managers, indholdsstrateger og client teams, og udarbejde og levere innovative indholds- og kommunikationsløsninger til vores kunder. Dine arbejdsopgaver spænder bredt over kundepræsentationer, konceptudvikling, research og indsigtsarbejde, PR og konferencetalks.

Om dig

• En baggrund fra medie-, digital-, social-, eller reklamebureau eller fra et større mediehus
• 4+ års erfaring i at arbejde professionelt med sociale medier, influenter og med at udforme kommercielle indholdskoncepter
• Flair for digital kommunikation og på forkant med den digitale udvikling.
• Formår at brænde igennem til præsentationer og trives med at være i front og tage ansvar
• Færdes hjemmevandt blandt kunder, medier og indholdsleverandører og er opdateret på den nyeste viden inden for digital kommunikation og markedsføring.
• Bred viden om mediemarkedet, enormt god til at samarbejde på tværs af kompetencer og stor respekt for andres faglighed
• Idé- og initiativrig og ”positive by default”
• Ikke bange for at tage din personlighed med på arbejde, og en god kollega, der har lyst til at bidrage til det sociale og kulturelle fællesskab.

Vizeum

Vizeum er et mediebureau med fokus på digitalperformance, innovation og integrerede kommunikationsløsninger. Vi er kendetegnet ved et ungt og dynamisk miljø, der beskæftiger 24 rådgivere og specialister og vi er fortsat i vækst. Vizeum er en del af Dentsu Aegis Network der beskæftiger over 450 og er lokaliseret på Christianshavn, Meldahlsgade og Århus. Vi er globalt repræsenteret med kontorer over hele verdenen.
Rekrutteringsprocessen
Er du interesseret i et spændende og udfordrende job og kan du identificere dig med de kvalifikationer, som kræves?
Så send motiveret ansøgning til rasmus.poulsen@vizeum.com
Har du yderligere spørgsmål kontakt venligst Head of Strategy Rasmus Gamél Poulsen på tlf. 31 17 72 96.
Ansøgningsfrist: 12. februar.Tidligere nyhed: Dentsu Aegis Network søger Office Assistant, Aarhus Nästa nyhet: Brand Commerce – fremtidens e-handel