Dentsu Aegis Network (Carat/Vizeum) søger en Digital Controller

2018-06-13

Kunne du tænke dig at arbejde i mediebranchen hos en af de største mediebureaugrupper i Danmark? Kunne du ligeledes tænke dig at arbejde med tal og medier? Dentsu Aegis (Carat/Vizeum) søger lige nu en ny medarbejder til vores nye team i København.

Om jobbet
Du vil sidde i et helt nyt team som en del af den afdeling som hedder Amplifi. Amplifi arbejder primært på tværs af mediebureauerne Vizeum og Carat og håndterer indkøb, forhandling og eksekvering af div. Mediegrupper.

Som Digital Controller kommer du til at være en nøglespiller ift. vores kerneydelse. Din rolle kommer til at spænde vidt, men de vigtigste arbejdsopgaver består i:

– Koordinering af samspillet mellem bureauerne (Vizeum & Carat), medier, samarbejdspartnere og Amplifi. Primært i forhold til at sikre de korrekte aftaler og priser overholdes til vores høje standard og kvalitet.

– Sikre at kampagner bookes korrekt hos både medier og i direkte indkøb i self-service platforme.

– Sikre at kunden herefter faktureres korrekt.

Du vil arbejde på tværs af hele huset og får en bred berøringsflade i hele virksomheden, og vil samtidig også have en del kontakt med medier. Du vil arbejde tæt sammen med vores Finance afdeling og det er derfor vigtigt, at du besidder evnen til at kunne samarbejde med mange mennesker og, at du er en holdspiller med stort overblik.

Vi vil stå for grundig oplæring i arbejdsopgaver og systemer, hvorfor det ikke er en forudsætning, at du har erfaring fra lignende stilling, så længe du har den rette motivation, det rette gå-på-mod og drive. Jobbet vil give dig en bred indsigt i medieindkøb og vil også være en god trædesten ift. andre jobfunktioner i virksomheden. Dentsu Aegis Network arbejder med nogle af verdens og Danmarks bedst kendte brands og virksomheder.

Din arbejdsplads bliver på Christianshavn tæt på Metro og Christianshavns Torv. Dentsu Aegis Network er kendetegnet ved et ungt og dynamisk miljø og beskæftiger mere end 500 personer i Danmark, heraf ca. 250 på Christianshavn, og vi er i fortsat vækst. Vi omsætter for ca. 1,5 mia. kr. årligt og har kontorer i hele verden.

Jobbet er en fuldtidsstilling med start hurtigst muligt.

Om dig
På et mediebureau har vi meget at se til og skal holde styr på mange projekter af gangen. Derfor er det vigtigt, at din arbejdsstil er kendetegnet ved, at du er god til at koordinere, arbejder struktureret og selvstændigt, og meget vigtigt; at du har øje for detaljen. Vi forventer, at du er nysgerrig, har et højt energiniveau og har lyst til at gøre en forskel for dine kollegaer i huset og for vores kunder. Til gengæld tilbyder vi en stilling, du kan udvikle dig hurtigt i, både fagligt og personligt og som du vil kunne sætte dit eget præg på.

Vi forestiller os, at du enten er nyuddannet fra en mellemlang uddannelse eller har anden lignende baggrund. I realiteten er det vigtigste, at du elsker tal, er grundig og at du trives godt i en dynamisk hverdag med højt tempo og at du evner at tage ansvar – den formelle uddannelsesmæssige baggrund er knap så vigtig.

Vi glæder os til at høre fra dig
Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job med interessante arbejdsopgaver og stort udviklingspotentiale? Og kan du identificere dig med de kvalifikationer, som kræves?

Send CV og din motiverede ansøgning til pernille.roder@dentsuaegis.com  og skriv venligst Digital Controller i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: Vi kalder løbende ind til samtaler, så vi opfordrer til at søge hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pernille på tlf: 77 30 09 80 eller ovenstående mail.Tidligere nyhed: Struktureret IT-Supporter søges til Dentsu Aegis Network Aarhus