DENTSU AEGIS’ STRATEGI – OG DATAENHED søger 2 ambitiøse PRAKTIKANTER i København

2018-02-22

Til vores strategi -og dataenhed i DENTSU AEGIS NETWORK i København (35 mand i alt) søger vi ambitiøse praktikanter til vores kontor i København fra august t.o.m. december 2018. Du vil indgå i den del af enheden, der arbejder med strategi og consumer insights, og du får således en bred indsigt i, hvordan vi på et af landets førende mediehuse arbejder med strategi og forbrugerindsigter for nogle af Danmarks største annoncører.

Arbejdsopgaver?
Du vil komme til at arbejde med opgaver inden for områderne insight, strategy, digital og social.  Du vil opnå praktisk erfaring med analytiske værktøjer samt lære at skabe medie- og forbrugerindsigter via data, analyser og trends. Disse indsigter danner i sidste ende grundlag for medieplanlægning og kommunikationsstrategiske anbefalinger til vores kunder. Derudover vil du snuse til vores søsterbrands i Dentsu Aegis Network, hvilket giver dig en bred indsigt i mediebranchen.

Konkret får du mulighed for at:

  • Indgå i kommunikationsstrategiske projekter
  • Være med til at udarbejde vores årlige forbruger-og trendstudie PULSE
  • Indgå i kvalitative og kvantitative analyseprojekter
  • Research i forbindelse med pitches og kundeprojekter
  • Omsætte tal, analyser og trends til indsigter og kommunikationsstrategiske anbefalinger
  • Udarbejde præsentationsmateriale til kunder


Hvem er du?
Du er ved at tage en universitetsuddannelse inden for fx kommunikation, medier, markedsføring, eller strategi. Du er udadvendt, nysgerrig, ambitiøs og drømmer om en karriere inden for medie- eller kommunikationsbranchen. Du er energisk med et stort drive og arbejder selvstændigt, tager initiativ og har gerne sans for både tal og visuel formidling.


Hvem er vi?
Dentsu Aegis Networks Strategi-og Insights afdeling arbejder sammen med bureauer som Carat, Vizeum, Iprospect og MKTG, der beskæftiger sig med alt fra medieindkøb til performance marketing og brand activation m.m. Områder, som du under din praktik derfor har mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med.

Vi bor på Christianshavn i København og vores kunder tæller Coca-Cola, SPIES, BMW, Telia, Arla, Danske Spil og mange flere.Praktikken er ulønnet – til gengæld byder vi på gratis morgenmad, frokostordning, sociale arrangementer og masser af læring.

Lyder ovenstående interessant, så send os en motiveret ansøgning samt CV. Send til lise.heiselberg@dentsuaegis.com

Deadline: 01. April 2018

Spørgsmål til praktikforløbet henvendes til
Insight Director Lise Heiselberg, 20217612


 Tidligere nyhed: Social Media Week ’18 hos Dentsu Nästa nyhet: Data Analyst til Dentsu Data Services