Dentsu Data Services søger BI Consultant

2019-02-22

Brænder du for at omsætte data til forretningsværdi? Og vil du samtidig være med til at støtte nogle af landets største brands i at træffe begavede beslutninger ud fra data? Hvis ja, så vil vi meget gerne høre fra dig! Netop nu søger vi en BI Consultant til at indgå i vores dygtige R&D team!

 

Vi elsker data!

I Dentsu Data Services er vi 30 passionerede kollegaer, der alle løser komplekse udfordringer for vores kunder inden for marketing og martech – også på tværs af landegrænser. Vi spænder vidt i kompetencer fra kvantitativ og kvalitativ analyse, salgsmodellering, segmentering til data science og software udvikling. Vi arbejder med data i alle former fra web/social analytics, kampagne performance og egne datasæt. Vi lægger en ære i at skubbe vores grænser for at udforske nye forretningsmuligheder inden for håndtering og aktivering af data – løsninger, der altid kommer vores kunder til gavn. Vi spiser big data til morgenmad og chiller ved data laken om eftermiddagen og nyder vores skønne placering ved Christianshavns kanal.

 

Hvad søger vi?

Som BI Consultant vil du skulle udfordrer og innoverer vores måde at arbejde med data og visualisering I vores forretning, så vi forbliver intelligente omkring dets brug. Du vil få ansvar for at drive og implementere BI-løsninger på tværs af vores kundeportefølje og indgår naturligt i alle projektfaser fra scope, data modelling, dashboard design, udrulning og opfølgning. Du vil være ansvarlig for egne BI projekter og varetage kundehåndtering, hvorfor gode kommunikations- og rådgivningsevner er et must.

 

Du vil;

 • Indgå i Dentsu Data Services dedikerede R&D team med ekspertise inden for software development, data science og data visualisering, og sammen drive og innovere nye data projekter.
 • Udforske og håndtere egne BI projekter med key stakeholders og kunder.

Du har;

 • En stærk teknisk forståelse for BI og er initiativrig omkring dets brug.
 • Erfaring med data visualiseringsplatforme som eksempelvis Qlik, Tableau eller PowerBI.
 • Erfaring med at drive og udvikle BI projekter, rådgive derom og skabe bruger-engagement.
 • Gode SQL kompetencer.
 • En pragmatisk og resultat orienteret tilgang til dit arbejde.
 • Interesse for data storytelling.

Vi tilbyder;

 • Spændende kundeportefølje.
 • Mulighed for at drive større data projekter og forme vores data visualisering offerings i huset.
 • Et fantastisk arbejdsmiljø med høje ambitioner og store visioner.
 • Glade og energiske kollegaer med et stærkt fællesskab.

 

Interesseret?

Send gerne en ansøgning samt CV til Trine Danielsen, trine.danielsen@dentsuaegis.com.

Vi holder løbende samtaler, og ansættelse ønskes senest i ultimo april.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt Trine Danielsen på tlf. 25 14 01 57.

Arbejdssted: Overgaden neden Vandet 7, 1414 København K.

 

Dentsu Data Services er en del af Dentsu Aegis Network (www.dentsuaegis.com) med + 45.000 ansatte i 167 lande. I Danmark er vi lidt over 500 dedikerede ansatte med 220 kollegaer på Christianshavner kontoret. Vi arbejder for en fælles vision om at ”Innovating the way brands are built” og stræber altid efter at have best-in-class ekspertise inden for data, tech og medie indkøb.Tidligere nyhed: DENTSU DATA SERVICES SØGER PRAKTIKANTER Nästa nyhet: Video Programmatic Specialist til Amplifi Aarhus