Er du studerende, grafisk dygtig og klar til at kickstarte din karriere?

2018-11-05

Så er du måske Dentsu Aegis Networks nye studentermedhjælper i Aarhus.

Brænder du for at skabe og udtænke kreative og gennemtænkte løsninger? Og formår du at omsætte din kreativitet til inspirerende, opsigtsvækkende og stilsikre designløsninger? Så synes vi, at du skal læse videre.

Den internationale bureaugruppe Dentsu Aegis Network søger nu en alsidig og kreativ grafisk studentermedhjælper. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og forskelligartede, og du vil have flere projekter på én gang. Du vil bl.a. arbejde med avisannoncer, forsendelser, mockups, bannerproduktion, SoMe materiale, hæfter, brochurer og meget andet.

Vi er et bureau, hvor kreativitet er i højsædet, og vi går forrest med de nyeste trends og tendenser. Du vil derfor opleve, at vi arbejder hurtigt, og at der er ganske kort fra tanke til handling, hvorfor vi forventer, at du kan løfte opgaver under tidspres.

Du vil komme til at arbejde selvstændigt, få medansvar og ikke mindst stor kreativ frihed. Du vil derfor have rig mulighed for at udvikle dig både på det faglige og personlige plan.

 

OM DIG

Du har erfaring med eller kendskab til følgende programmer:

  • InDesign
  • Photoshop
  • Illustrator
  • Power Point

Som person:

  • Tænker du i innovative og kreative løsninger.
  • Arbejder du selvstændigt.
  • Bevarer du overblikket i en travl hverdag.
  • Da der akut kan være brug for assistance, skal du være fleksibel ift., hvornår du har tid til at hjælpe.

 

VI TILBYDER DIG

Du vil sidde sammen med vores grafiker, som vil være din daglige sparringspartner. Allerede fra den første dag vil du opleve at få et stort ansvar, hvor du vil få erfaring med udarbejdelse af grafisk materiale til en bred vifte af platforme.

I Dentsu Aegis Network får du fornøjelsen af at være en del af en familie, som tæller 500 medarbejdere i Danmark.  Vi er en af verdens førende og mest ambitiøse bureaugrupper, som kan tilbyde kundeløsninger, der dækker hele kunderejsen. Du vil komme til at sidde i Dentsu Aegis Network Aarhus, som er den største bureaugruppe vest for Storebælt, hvor vi servicerer vores kunder med rådgivning inden for strategi, medieplanlægning, kampagneplanlægning, digitalt medieindkøb og optimering af kampagner. I Aarhus er vi 100 sjove og rare kollegaer, som prioriterer et godt socialt fællesskab. Vi er et ungt og dynamisk bureau, hvor du vil komme til at arbejde i et inspirerende og kreativt arbejdsmiljø.

 

ANSØG

Har du spørgsmål til stillingen, eller kan du bare ikke vente med at sende din ansøgning afsted? Kontakt da Vibeke Kroer med dine spørgsmål eller send hende en mail med din ansøgning, dit opdaterede CV og evt. et link til din portfolio.

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart, at den rette kandidat er fundet.

Vibeke Kroer

Client Service Team Director

Mail: vibeke.kroer@carat.com

Tlf: 26 16 81 18

 

ARBEJDSTID
Ca. 10 timer ugentlig med mulighed for ekstra timer i travle perioder.

 

ARBEJDSPLADS
Dentsu Aegis Network
Åboulevarden 18, 2. sal
8000 Aarhus

 


 Tidligere nyhed: Unik mulighed for Digital strateg med kundeforståelse og systemindsigt Nästa nyhet: Nordic Business Director Vizeum