Executive Director til iProspect i København

2018-04-19

Executive Director søges til et af Danmarks førende digitale performance marketingbureauer!

 

iProspect er en del af Dentsu Aegis Network, som beskæftiger over 45.000 personer i 167 lande. I Danmark er vi 500 dedikerede medarbejdere, fordelt med 220 på Christianshavn, 180 hos Magnetix på Vesterbro og 100 på vores kontor i Aarhus.

iProspect er globalt 4.500 ansatte og hjælper nogle af verdens største brands med at drive business performance. iProspects vækstambitioner er enorme og potentialet ubegrænset.

I Dentsu Aegis hjælper vi vores kunder med at styrke relationerne til deres kunder ved hjælp af holistiske og integrerede kommunikationsløsninger. Vi leverer vores vision: ”Innovating the way brands are built” gennem en unik model for samarbejde på tværs af vores bureauer, hvorigennem vi tilbyder et bredt spektre af kommunikationsløsninger.

Dentsu Aegis Network Danmark repræsenterer en række af vores globale brands. Herunder Carat, Vizeum, isobar, iProspect, Posterscope, MKTG, DDS, Motley, Data2Decisions og Amnet. I 2016 blev Magnetix en del af Dentsu Aegis Network.

 

Som Executive Director hos iProspect København bliver det din opgave at udbygge og drive forretningen med fuldt P&L ansvar, samt sikre at brand-strategien bliver eksekveret. Teamet består af +15 performance marketing specialister samt en velfungerende ledergruppe.

 

Af primære arbejdsopgaver kan nævnes: 

 • Udvikling af kundestrategier med fokus på forretningsvækst
 • Samarbejde med øvrige bureauer i Dentsu Aegis (Carat, Vizeum, Magnetix, MKTG, AMNET m.fl.)
 • Salgsstrategi og -planlægning af kundemøder
 • Daglig ledelse og administration

Kompetencer og erfaring

Du har erfaring med digital performance marketing og har et stærkt netværk i og omkring København. Dine resultater er skabt ud fra en langsigtet strategi om win-win relationer både i forhold til kunder og medarbejdere. Du har erfaring med ledelse, og du har vist, at du kan løfte teams og skabe synergier.

Som person er du ambitiøs og arbejder vedholdende efter både egne og virksomhedens satte mål. Du trives med menneskelige relationer, samarbejde og høj faglighed, og du har en naturlig tilgang til at holde dig orienteret omkring udviklingen på markedet – såvel på kundesiden som i måden at tilføre værdi for kunden. Du trives i et innovativt miljø, hvor der er rig mulighed for faglig sparring, og du formår at medvirke til, at både dine og dine kollegers kompetencer udnyttes optimalt.

Du tilbydes et udfordrende job i en spændende organisation, med høj grad af selvstændighed og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

I Dentsu får du fornøjelsen af at være en del af en familie, som tæller 500 medarbejdere i Danmark

 • Vi har et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med fokus på gode sociale relationer.
 • Vi giver muligheden for at være en del af et stort moderne mediehus, hvor samarbejde på tværs af faglige discipliner er altafgørende.
 • Et job hvor du får mulighed for at udvikle dig og spare med nogle af de bedste eksperter inden for et bredt spænd af discipliner

 

Vilkår og personalegoder

 • Løn efter kvalifikationer
 • God pensionsordning med sundhedssikring
 • Københavns bedste morgenmad og frokostordning
 • Moderne lokaler, som ligger på en af Københavns bedste adresser med udsigt til kanalen på Christianshavn
 • Mange sociale arrangementer med dine kolleger

 

Send os dit CV

Hvis du har lyst til at søge stillingen, så send os dit CV og skriv gerne et par ord til os om, hvorfor du tænker du er den rette.

CV sendes til Morten Bruhn Højsgaard på mail morten.hojsgaard@iprospect.com

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at skrive direkte til Morten med spørgsmål.

 

Deadline for ansøgning er: 10. Maj 2018Tidligere nyhed: Financial Controller til Dentsu Aegis Network Nästa nyhet: Struktureret IT-Supporter søges til Dentsu Aegis Network Aarhus