Financial Controller til Dentsu Aegis Network

2018-04-10

Financial Controller til Dentsu Aegis Network

Vil du gerne arbejde med rapportering i en global koncern i en dynamisk branche? Har du erfaring med finansiel rapportering og er du en haj til Excel? Så er det måske dig, vi søger!

Arbejdssted: Christianshavn (København)

LIDT OM DIT NYE JOB

Som Financial Controller kommer du til at spille en vigtig rolle ift at sikre vores rapportering til vores globale hovedkontor er præcis, korrekt og til tiden. Din rolle kommer til at spænde vidt, men dine vigtigste arbejdsopgaver kommer til at bestå af:

 • Være den primære kontaktperson på al rapportering til vores globale hovedkontor
 • Levere vores månedlige rapportering og konsolidering
 • Levere den nødvendige rapportering til Danmarks Statistik
 • Sikre at vores rapportering altid lever op til de ofte skiftende krav
 • Have daglig dialog med vores indiske servicecenter for at sikre at de supporterer dig i dine opgaver

 

VI TILBYDER

Vi har en fantastisk arbejdsplads i moderne lokaler på en af byens bedste adresser, med udsigt til Christianshavns kanal og tæt på Metro. Dine nye kolleger i finansteamet består af 10 personer i København og 6 i vores indiske servicecenter som sammen har ansvaret for en omsætning på ca. 1,5 mia. kr.

Vi har et ungt, dynamisk og stemningsfyldt arbejdsmiljø, med ligelig fordeling af kvinder og mænd på kontoret. Derudover tilbyder vi:

 • Stor fokus på medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
 • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost med gode økologiske råvarer
 • Mange sociale arrangementer
 • Et stort globalt netværk med masser af ressourcer, kompetencer og muligheder

 

OM DIG

Du er en nysgerrig, ambitiøs og initiativrig specialist, som trives i samarbejdet med dine kollegaer. Du evner at tænke kreativt på trods af dit strukturerede væsen og ser altid muligheder før begrænsninger.

Du arbejder i dag i et revisionsfirma eller i en virksomhed som controller, hvor du har min. et par års erfaring. Du har lyst til nye udfordringer og vil gerne arbejde i en vækstende virksomhed i en dynamisk branche.

Derudover forventer vi, at du:

 • Kan kommunikere finansiel information på en let forståelig måde til folk der ikke er eksperter på området
 • Kan håndtere en del deadlines specielt omkring månedsafslutninger samt til tider korte deadlines fra hovedkontoret
 • Taler og skriver flydende dansk samtidig med at du også er velbevandret i både skriftlig og mundtlig engelsk
 • Føler dig helt hjemme i Excel, og Pivot-tabeller er en helt naturlig måde at arbejde for dig
 • Har gennemført enten en HD(R) eller en anden relevant økonomisk uddannelse på minimum bachelorniveau

 

OM OS

I Dentsu Aegis Network hjælper vi vores kunder med at styrke relationerne til deres kunder ved hjælp af holistiske og integrerede kommunikationsløsninger. Vi leverer vores vision: ”Innovating the way brands are built” gennem en unik model for samarbejde på tværs af vores bureauer, hvorigennem vi tilbyder et bredt spekter af kommunikationsløsninger.

Vi er en del af Dentsu Aegis Network, som beskæftiger over 45.000 personer i 167 lande. I Danmark er vi 500 dedikerede medarbejdere, fordelt med 220 på Christianshavn, 180 hos Magnetix på Vesterbro og 100 på vores kontor i Aarhus.

Dentsu Aegis Network Danmark repræsenterer en række af vores globale brands. Herunder Carat, Vizeum, iProspect, Posterscope, MKTG, DDS, Motley, Data2Decisions, Amnet samt Magnetix Linked by Isobar.

INTERESSERET?

Send dit CV og en motiveret ansøgning til Teamlead i Commercial Finance, Stine Hjort Rotendahl på stine.rotendahl@dentsuaegis.com

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kalder løbende ind til samtaler, så vi opfordrer til at søge hurtigst muligt og senest d. 30. april 2018.Tidligere nyhed: IT-supporter til Dentsu Aegis Network Nästa nyhet: Executive Director til iProspect i København