IT-supporter til Dentsu Aegis Network

2018-03-27

IT-Supporter til Dentsu Aegis Network

Vi søger en IT-supporter til et vores dynamiske og udfordrende miljø? Har du flair for service, gode sociale evner og overblik til at prioritere arbejdsopgaverne i en travl hverdag?
Vi bor på Christianshavn, hvor 250 humoristiske kollegaer ser frem til at byde dig velkommen. Vi har også 100 fantastiske kollegaer på vores kontor i Aarhus og ca. 150 på vores kontor hos Magnetix Linked by Isobar på Vesterbro.

Om jobbet

I dit nye job, bliver det dit ansvar at supportere medarbejderne hos Dentsu Aegis Network, i samarbejde med vores Outsourcing partner Tata Consultancy Services og vores IT-Country Manager.
Stillingen rummer en bred palet af spændende udfordringer og således kan du den ene dag få til opgave at oprette brugere samt installere nye pc’er, mens du den næste skal yde support til, Windows 10, OSX 11.X, AD vedligeholdelse, printere, AV udstyr, Dentsu’s egne applikationer og mm.
Sideløbende vil du få mulighed for at køre forskellige spændende projekter.
Du vil komme til at supportere kollegaer både i København og Århus – sidstnævnte på remote-basis.
Stillingen er på fuld tid.

Om dig

For at kunne udføre dine kommende arbejdsopgaver bedst muligt, er det vigtigt, at du har en god erfaringsmæssig ballast at trække på. Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling i en stor eller mellemstor virksomhed, hvor du dagligt har været vant til at supportere medarbejderne og virksomhedens AV udstyr. Her har du arbejdet i minimum 3-5 år.
Vi har ingen specielle præferencer i forhold til din baggrund, men måske har du taget en kort eller mellemlang uddannelse inden for området. Det vigtigste er, at du har lyst til at prøve kræfter med en bred palet af forskelligartede opgaver, samt er indstillet på at bidrage til den dynamiske kultur og det gode samarbejde, som karakteriserer Dentsu Aegis Network.
Da du vil få en del kontakt med kollegaer og samarbejdspartnere, er det essentielt, at du er udadvendt og serviceminded, brænder for brugersupport og samtidig evner at prioritere dine arbejdsopgaver knivskarpt.
Vi ser endvidere gerne, at du har praktisk erfaring med følgende:
• Windows 10
• MAC OSX & IOS til iPhone
• AD vedligeholdelse
• Printere og printløsninger
• Netværks patchning
• Outlook / Microsoft Office pakken, Microsoft produkter generelt. Office 2016 & Office 365
• Image deployment via Microsoft SCCM
• Microsoft Service Manager
• AV udstyr, brug / opsætning i mødelokaler
• Telefoniløsninger (Vi benytter Zydesk, fra Atea)
• G4S alarmsystem

Din nye arbejdsplads

At arbejde hos Dentsu Aegis Network betyder, at du bliver en del af et af de største og mest respekterede mediebureauer i branchen. I Danmark er vi pt. ca. 500 ansatte, (Dentsu 350 ansatte & Magnetix linked by Isobar 160 ansatte), globalt er vi ca. 43.000 ansatte.
Dentsu Aegis Network arbejder med nogle af verdens og Danmarks bedst kendte brands og virksomheder. Der lægges vægt på at man bliver bemærket, belønnet, uddannet og udviklet til sit fulde potentiale – og samtidig har det sjovt på arbejdspladsen.
Virksomheden har til huse i meget flotte og hyggelige lokaler ved Christianhavn kanal.

Om rekrutteringsprocessen

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil, kravet til kvalifikationerne? Så send din ansøgning allerede i dag.
Søg stillingen online ved at sende den til job.it@dentsuaegis.com, vedhæft din ansøgning og dit CV.
I Subject skriv venligst: Vedr. stillingen som IT-Supporter.
Ansøgningsfristen er mandag den 23. April kl. 08.00. Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.
Såfremt du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Claus Damgaard IT-Country Manager på claus.damgaard@dentsuaegis.com eller på 77 400 600Tidligere nyhed: Data Analyst til Dentsu Data Services Nästa nyhet: Financial Controller til Dentsu Aegis Network