Karriere

14/08-17

Ledige Stillinger hos Dentsu Aegis Network

Vizeum søger ambitiøs praktikant med digital flair

FORÅRET 2018

Har du talent for marketing og branding? Interesserer du dig for den digitale udvikling, og ønsker du at prøve dit talent af på nogle af Danmarks største brands? Så har vi hos Vizeum en unik chance for dig. Vizeum er en del Danmarks største bureaugruppe, Dentsu Aegis Network (DAN), og er blandt Danmarks største annoncører kåret som det mest digitale og innovative mediabureau i Danmark.

Du kommer til at sidde på vores kontor på Aaboulevarden i Aarhus sammen med ca. 90 kollegaer, som på tværs af alle vores brands i DAN servicerer vores kunder med rådgivning inden for strategi, marketing, mediestrategi, medieplanlægning og kampagneplanlægning med fokus på de digitale områder. Dine opgaver vil primært være orienteret om digitale medier, men du vil også komme til at arbejde med mere klassiske medier på flere af vores kunder. Det betyder, at du vil få en alsidig hverdag, hvor du vil have mulighed for at få en god forståelse for bureauets helhedsydelse, hvilket vil positionere dig godt i din forhåbentlige videre færd inden for mediebranchen. Vi er et hus i rivende udvikling, hvilket betyder, at der er potentiale for udvikling i afdelingen men også i huset generelt. Vi har stor fokus på personlig udvikling samt et godt og sjovt arbejdsmiljø.

Ansvar og opgaver

 • Du vil blive betragtet som en integreret del af vores afdeling
 • Dine primære arbejdsopgaver vil være at supportere håndteringen af kampagner på primært digitale og sociale medier for vores kunder – herunder opstart, optimering, evaluering og materialestyring på de forskellige kampagner
 • Det at kunne omsætte data fra de digitale kampagner til forståelig viden for vores kunder vil ligeledes være en stor del af din hverdag.
 • Du vil skulle komme med inputs til strategioplæg og medieplaner i samarbejde med dine kollegaer

Personlige kvalifikationer

 • Du har et stort ønske om at udvikle dig personligt samt bidrage til et stærkt og godt arbejdsmiljø
 • Du er passioneret omkring digital markedsføring og digitale tendenser generelt
 • Arbejder selvstændigt og kan overholde løbende og skiftende deadlines
 • Du er teamorienteret og kan navigere i en travl hverdag med mange opgaver

Faglige kompetencer

 • Du elsker og har en god forståelse for tal og føler dig bedre tilpas i et regneark og PowerPoint end med en notesblok
 • Du er superbruger i Excel og Office pakken generelt

Ansøgningsfrist: Snarest muligt. Hvor længe tør du vente?

Vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart den rigtige kandidat er fundet.
Hvis ovenstående har fanget din interesse så send en motiveret ansøgning samt CV til Line.christensen@vizeum.com

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt Line B. Christensen +45 51 88 18 87

VI SØGER AMBITIØSE PRAKTIKANTER

Til vores strategi -og dataenhed i DENTSU AEGIS NETWORK søger vi ambitiøse praktikanter til vores kontor i København fra januar t.o.m. maj/juni 2018. Du vil indgå i den del af enheden, der arbejder med strategi og consumer insights. Du får således en bred indsigt i, hvordan vi på et af landets førende mediehuse arbejder med strategi og forbrugerindsigter for nogle af Danmarks største annoncører.


Arbejdsopgaver?

Dine arbejdsopgaver bliver inden for områderne insight, strategy, digital og social. Samtidig vil du opnå praktisk erfaring med analytiske værktøjer samt lære at skabe medie- og forbrugerindsigter via data, analyser og trends. Disse indsigter danner i sidste ende grundlag for medieplanlægning og kommunikationsstrategiske anbefalinger til vores kunder. En ekstra bonus er, at du vil få indblik i vores andre brands i Dentsu Aegis Network, hvilket giver dig en bred indsigt i mediebranchen.

Konkret får du mulighed for at:

 • Indgå i kommunikationsstrategiske projekter
 • Indgå i kvalitative og kvantitative analyseprojekter som eksempelvis fokusgruppeinterviews, vox pops, dybdegående interviews, spørgeskemaundersøgelser m.v.
 • Research i forbindelse med pitches og kundeprojekter
 • Omsætte tal, analyser og trends til indsigter og kommunikationsstrategiske anbefalinger
 • Udarbejde præsentationsmateriale til kunder


Hvem er du?
Du er ved at tage en universitetsuddannelse inden for fx kommunikation og medier, markedsføring, økonomi eller strategi. Du er udadvendt, nysgerrig, ambitiøs og drømmer om en karriere inden for medie- eller kommunikationsbranchen. Du er energisk med et stort drive og arbejder selvstændigt, tager initiativ og har sans for både tal og visuel formidling.


Hvem er vi?
Dentsu Aegis Strategi-og Insights afdeling arbejder sammen med bureauer som Carat, Vizeum iProspect og MKTG, der beskæftiger sig med alt fra medieindkøb til performance marketing og brand activation m.m. Områder, som du under din praktik derfor har mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med.

Vi er 35 personer i teamet, og vi har hjemme på Christianshavn i København. Vores kunder tæller
Coca-Cola, SPIES, BMW, Telia, Arla, Danske Spil og mange flere.

 

 

Praktikken er ulønnet – til gengæld byder vi på gratis morgenmad, frokostordning, sociale arrangementer og masser af læring.

Lyder ovenstående interessant, så send os en motiveret ansøgning samt CV. Send til lise.heiselberg@dentsuaegis.com

Deadline: 24. november 2017.