POTENTIAL POOL AARHUS

 

Hvad er Potential Pool?

Som et af de førende danske mediebureauer prioriterer vi høj faglighed og store ambitioner. Vi arbejder hårdt for at efterleve vores vision: ’Innovating the way brands are built,’ og dette er kun muligt, hvis vi stiller med branchens bedste hoveder. Derfor håndplukker vi unge talenter, som søger udfordringer og ikke mindst har lyst til at prøve kræfter med bureaubranchen.

 

Som en del af Potential Pool bliver du en del af et netværk med de dygtigste digitale erhvervsfolk, der i løbet af et år med forskellige arrangementer, vil sætte fokus på både din faglige og personlige udvikling. Vi vil præsentere dig for aktuelle cases, brainstorme på spændende koncepter og give dig inspiration fra interessante erhvervsfolk

 

Hvem er Potential Pool?

Talentet vi søger kan være dig.

Er du passioneret omkring at arbejde med indsigter, strategisk planlægning af kampagner, digital rådgivning, konceptudvikling, aktivering eller sociale medier?

 

Har du lyst til at blive en del af et team af ligesindede digitale nørder, hvor du bliver udfordret, modtager rådgivning og sparring, bliver stillet interessante og relevante opgaver/cases, og ikke mindst komme i et spændende netværk?

 

Så er Potential Pool det rette sted for dig!

Søg Potential Pool

Kan du genkende dig selv i puljen?
Så send os en ansøgning via app’en Joblicate https://joblicate.com/

 

Optag et lille video-interview, hvor du svarer helt kort på 5 spørgsmål på:
www.app.joblicate.com/jobs/VGTE

 

Du skal starte med at oprette en profil med din e-mail og dit eget kodeord. Derefter kan du finde jobbet ved at indtaste koden ”VGTE.”

 

Du kan med fordel downloade app’en ”Joblicate” på en iPhone og lave interviewet på den. Alternativt kan anvendes en almindelig pc med webcam.

 

Netværket faciliteres af Niklas Andersen, Direktør for Vizeum, og Kristina Kobbelgaard, Potential Pool Coordinator.

 

Potential Pool billede