Executive Director til iProspect i København

19/04-18

Executive Director søges til et af Danmarks førende digitale performance marketingbureauer!

 

iProspect er en del af Dentsu Aegis Network, som beskæftiger over 45.000 personer i 167 lande. I Danmark er vi 500 dedikerede medarbejdere, fordelt med 220 på Christianshavn, 180 hos Magnetix på Vesterbro og 100 på vores kontor i Aarhus.

iProspect er globalt 4.500 ansatte og hjælper nogle af verdens største brands med at drive business performance. iProspects vækstambitioner er enorme og potentialet ubegrænset.

I Dentsu Aegis hjælper vi vores kunder med at styrke relationerne til deres kunder ved hjælp af holistiske og integrerede kommunikationsløsninger. Vi leverer vores vision: ”Innovating the way brands are built” gennem en unik model for samarbejde på tværs af vores bureauer, hvorigennem vi tilbyder et bredt spektre af kommunikationsløsninger.

Dentsu Aegis Network Danmark repræsenterer en række af vores globale brands. Herunder Carat, Vizeum, isobar, iProspect, Posterscope, MKTG, DDS, Motley, Data2Decisions og Amnet. I 2016 blev Magnetix en del af Dentsu Aegis Network.

 

Som Executive Director hos iProspect København bliver det din opgave at udbygge og drive forretningen med fuldt P&L ansvar, samt sikre at brand-strategien bliver eksekveret. Teamet består af +15 performance marketing specialister samt en velfungerende ledergruppe.

 

Af primære arbejdsopgaver kan nævnes: 

 • Udvikling af kundestrategier med fokus på forretningsvækst
 • Samarbejde med øvrige bureauer i Dentsu Aegis (Carat, Vizeum, Magnetix, MKTG, AMNET m.fl.)
 • Salgsstrategi og -planlægning af kundemøder
 • Daglig ledelse og administration

Kompetencer og erfaring

Du har erfaring med digital performance marketing og har et stærkt netværk i og omkring København. Dine resultater er skabt ud fra en langsigtet strategi om win-win relationer både i forhold til kunder og medarbejdere. Du har erfaring med ledelse, og du har vist, at du kan løfte teams og skabe synergier.

Som person er du ambitiøs og arbejder vedholdende efter både egne og virksomhedens satte mål. Du trives med menneskelige relationer, samarbejde og høj faglighed, og du har en naturlig tilgang til at holde dig orienteret omkring udviklingen på markedet – såvel på kundesiden som i måden at tilføre værdi for kunden. Du trives i et innovativt miljø, hvor der er rig mulighed for faglig sparring, og du formår at medvirke til, at både dine og dine kollegers kompetencer udnyttes optimalt.

Du tilbydes et udfordrende job i en spændende organisation, med høj grad af selvstændighed og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

I Dentsu får du fornøjelsen af at være en del af en familie, som tæller 500 medarbejdere i Danmark

 • Vi har et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med fokus på gode sociale relationer.
 • Vi giver muligheden for at være en del af et stort moderne mediehus, hvor samarbejde på tværs af faglige discipliner er altafgørende.
 • Et job hvor du får mulighed for at udvikle dig og spare med nogle af de bedste eksperter inden for et bredt spænd af discipliner

 

Vilkår og personalegoder

 • Løn efter kvalifikationer
 • God pensionsordning med sundhedssikring
 • Københavns bedste morgenmad og frokostordning
 • Moderne lokaler, som ligger på en af Københavns bedste adresser med udsigt til kanalen på Christianshavn
 • Mange sociale arrangementer med dine kolleger

 

Send os dit CV

Hvis du har lyst til at søge stillingen, så send os dit CV og skriv gerne et par ord til os om, hvorfor du tænker du er den rette.

CV sendes til Morten Bruhn Højsgaard på mail morten.hojsgaard@iprospect.com

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at skrive direkte til Morten med spørgsmål.

 

Deadline for ansøgning er: 10. Maj 2018

Financial Controller til Dentsu Aegis Network

10/04-18

Financial Controller til Dentsu Aegis Network

Vil du gerne arbejde med rapportering i en global koncern i en dynamisk branche? Har du erfaring med finansiel rapportering og er du en haj til Excel? Så er det måske dig, vi søger!

Arbejdssted: Christianshavn (København)

LIDT OM DIT NYE JOB

Som Financial Controller kommer du til at spille en vigtig rolle ift at sikre vores rapportering til vores globale hovedkontor er præcis, korrekt og til tiden. Din rolle kommer til at spænde vidt, men dine vigtigste arbejdsopgaver kommer til at bestå af:

 • Være den primære kontaktperson på al rapportering til vores globale hovedkontor
 • Levere vores månedlige rapportering og konsolidering
 • Levere den nødvendige rapportering til Danmarks Statistik
 • Sikre at vores rapportering altid lever op til de ofte skiftende krav
 • Have daglig dialog med vores indiske servicecenter for at sikre at de supporterer dig i dine opgaver

 

VI TILBYDER

Vi har en fantastisk arbejdsplads i moderne lokaler på en af byens bedste adresser, med udsigt til Christianshavns kanal og tæt på Metro. Dine nye kolleger i finansteamet består af 10 personer i København og 6 i vores indiske servicecenter som sammen har ansvaret for en omsætning på ca. 1,5 mia. kr.

Vi har et ungt, dynamisk og stemningsfyldt arbejdsmiljø, med ligelig fordeling af kvinder og mænd på kontoret. Derudover tilbyder vi:

 • Stor fokus på medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
 • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost med gode økologiske råvarer
 • Mange sociale arrangementer
 • Et stort globalt netværk med masser af ressourcer, kompetencer og muligheder

 

OM DIG

Du er en nysgerrig, ambitiøs og initiativrig specialist, som trives i samarbejdet med dine kollegaer. Du evner at tænke kreativt på trods af dit strukturerede væsen og ser altid muligheder før begrænsninger.

Du arbejder i dag i et revisionsfirma eller i en virksomhed som controller, hvor du har min. et par års erfaring. Du har lyst til nye udfordringer og vil gerne arbejde i en vækstende virksomhed i en dynamisk branche.

Derudover forventer vi, at du:

 • Kan kommunikere finansiel information på en let forståelig måde til folk der ikke er eksperter på området
 • Kan håndtere en del deadlines specielt omkring månedsafslutninger samt til tider korte deadlines fra hovedkontoret
 • Taler og skriver flydende dansk samtidig med at du også er velbevandret i både skriftlig og mundtlig engelsk
 • Føler dig helt hjemme i Excel, og Pivot-tabeller er en helt naturlig måde at arbejde for dig
 • Har gennemført enten en HD(R) eller en anden relevant økonomisk uddannelse på minimum bachelorniveau

 

OM OS

I Dentsu Aegis Network hjælper vi vores kunder med at styrke relationerne til deres kunder ved hjælp af holistiske og integrerede kommunikationsløsninger. Vi leverer vores vision: ”Innovating the way brands are built” gennem en unik model for samarbejde på tværs af vores bureauer, hvorigennem vi tilbyder et bredt spekter af kommunikationsløsninger.

Vi er en del af Dentsu Aegis Network, som beskæftiger over 45.000 personer i 167 lande. I Danmark er vi 500 dedikerede medarbejdere, fordelt med 220 på Christianshavn, 180 hos Magnetix på Vesterbro og 100 på vores kontor i Aarhus.

Dentsu Aegis Network Danmark repræsenterer en række af vores globale brands. Herunder Carat, Vizeum, iProspect, Posterscope, MKTG, DDS, Motley, Data2Decisions, Amnet samt Magnetix Linked by Isobar.

INTERESSERET?

Send dit CV og en motiveret ansøgning til Teamlead i Commercial Finance, Stine Hjort Rotendahl på stine.rotendahl@dentsuaegis.com

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kalder løbende ind til samtaler, så vi opfordrer til at søge hurtigst muligt og senest d. 30. april 2018.

IT-supporter til Dentsu Aegis Network

27/03-18

IT-Supporter til Dentsu Aegis Network

Vi søger en IT-supporter til et vores dynamiske og udfordrende miljø? Har du flair for service, gode sociale evner og overblik til at prioritere arbejdsopgaverne i en travl hverdag?
Vi bor på Christianshavn, hvor 250 humoristiske kollegaer ser frem til at byde dig velkommen. Vi har også 100 fantastiske kollegaer på vores kontor i Aarhus og ca. 150 på vores kontor hos Magnetix Linked by Isobar på Vesterbro.

Om jobbet

I dit nye job, bliver det dit ansvar at supportere medarbejderne hos Dentsu Aegis Network, i samarbejde med vores Outsourcing partner Tata Consultancy Services og vores IT-Country Manager.
Stillingen rummer en bred palet af spændende udfordringer og således kan du den ene dag få til opgave at oprette brugere samt installere nye pc’er, mens du den næste skal yde support til, Windows 10, OSX 11.X, AD vedligeholdelse, printere, AV udstyr, Dentsu’s egne applikationer og mm.
Sideløbende vil du få mulighed for at køre forskellige spændende projekter.
Du vil komme til at supportere kollegaer både i København og Århus – sidstnævnte på remote-basis.
Stillingen er på fuld tid.

Om dig

For at kunne udføre dine kommende arbejdsopgaver bedst muligt, er det vigtigt, at du har en god erfaringsmæssig ballast at trække på. Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling i en stor eller mellemstor virksomhed, hvor du dagligt har været vant til at supportere medarbejderne og virksomhedens AV udstyr. Her har du arbejdet i minimum 3-5 år.
Vi har ingen specielle præferencer i forhold til din baggrund, men måske har du taget en kort eller mellemlang uddannelse inden for området. Det vigtigste er, at du har lyst til at prøve kræfter med en bred palet af forskelligartede opgaver, samt er indstillet på at bidrage til den dynamiske kultur og det gode samarbejde, som karakteriserer Dentsu Aegis Network.
Da du vil få en del kontakt med kollegaer og samarbejdspartnere, er det essentielt, at du er udadvendt og serviceminded, brænder for brugersupport og samtidig evner at prioritere dine arbejdsopgaver knivskarpt.
Vi ser endvidere gerne, at du har praktisk erfaring med følgende:
• Windows 10
• MAC OSX & IOS til iPhone
• AD vedligeholdelse
• Printere og printløsninger
• Netværks patchning
• Outlook / Microsoft Office pakken, Microsoft produkter generelt. Office 2016 & Office 365
• Image deployment via Microsoft SCCM
• Microsoft Service Manager
• AV udstyr, brug / opsætning i mødelokaler
• Telefoniløsninger (Vi benytter Zydesk, fra Atea)
• G4S alarmsystem

Din nye arbejdsplads

At arbejde hos Dentsu Aegis Network betyder, at du bliver en del af et af de største og mest respekterede mediebureauer i branchen. I Danmark er vi pt. ca. 500 ansatte, (Dentsu 350 ansatte & Magnetix linked by Isobar 160 ansatte), globalt er vi ca. 43.000 ansatte.
Dentsu Aegis Network arbejder med nogle af verdens og Danmarks bedst kendte brands og virksomheder. Der lægges vægt på at man bliver bemærket, belønnet, uddannet og udviklet til sit fulde potentiale – og samtidig har det sjovt på arbejdspladsen.
Virksomheden har til huse i meget flotte og hyggelige lokaler ved Christianhavn kanal.

Om rekrutteringsprocessen

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil, kravet til kvalifikationerne? Så send din ansøgning allerede i dag.
Søg stillingen online ved at sende den til job.it@dentsuaegis.com, vedhæft din ansøgning og dit CV.
I Subject skriv venligst: Vedr. stillingen som IT-Supporter.
Ansøgningsfristen er mandag den 23. April kl. 08.00. Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.
Såfremt du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Claus Damgaard IT-Country Manager på claus.damgaard@dentsuaegis.com eller på 77 400 600

Data Analyst til Dentsu Data Services

23/03-18

Vil du være med til at skabe det bedste datagrundlag for vores kunder og arbejde med mange forskellige datakilder? Så er det måske dig, vi søger!

Arbejdssted: København

LIDT OM DIT NYE JOB

I Dentsu Data Services (DDS) søger vi en Data Analyst, som skal hjælpe med opsamling af data fra vores kunders websites, implementering og udvikling af tracking samt assistere i forhold til den tekniske opsætning ved konverteringsoptimering. Dine nye arbejdsopgaver indebærer blandt andet:

Dataopsamling

 • Designe og udvikle website-tracking samt troubleshoote, validere og kode
 • Implementere tredjepartstracking og sikre datakvalitet af marketingkanaler
 • Administrere og konfigurere tag management-systemer (f.eks. Google Tag Manager, Tealium)
 • Gennemgå kunders eksisterende tracking-opsætning med det formål at forbedre dataopsamling og datakvalitet

Konverteringsoptimering og webanalyse

 • Supportere den tekniske opsætning og eksekvering af A/B-, multivariate- og split-tests via forskellige konverteringsoptimeringsværktøjer
 • Identificere meningsfulde tests til forbedring af kunders forretning med udgangspunkt i en hypotese- og datadrevet tilgang og assistere webanalyse-teamet med periodevis rapportering og analyser

 

VI TILBYDER

Vi har en fantastisk arbejdsplads i moderne lokaler på en af byens bedste adresser, med udsigt til Christianshavns kanal. Dit nye team i DDS består af 30 passionerede specialister, som alle arbejder med data, indsigter og strategi – og som hver dag prøver at gøre en forskel for vores kunder.

Vi har et ungt, dynamisk og stemningsfyldt arbejdsmiljø, med ligelig fordeling af kvinder og mænd på kontoret. Derudover tilbyder vi:

 • Et skræddersyet onboarding program
 • Stor fokus på medarbejderudvikling i form af talentprogrammer og individuelle uddannelser
 • Danmarks bedste kantine, hvor der serveres både morgenmad og frokost
 • Mange sociale arrangementer
 • Et stort globalt netværk med masser af ressourcer, kompetencer og muligheder

 

OM DIG

Du er en nysgerrig, ambitiøs og initiativrig specialist, som trives i samarbejdet med dine kollegaer. Du evner at tænke kreativt og ser muligheder før begræsninger.

Derudover forventer vi, at du:

 • Har erfaring med – og kan skrive forskellige kodesprog (f.eks. JavaScript, CSS, jQuery, HTML)
 • Har kendskab til opsætning og implementering af tracking til systemer som Google Analytics eller Adobe Analytics vil være et plus
 • Forstår vores kunders forretningsmål og kan sætte dem i relation til implementering af tracking
 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (f.eks. cand.it, cand.merc.it)

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med tag management-systemer (f.eks. Google Tag Manager, Tealium)

 

OM OS

I Dentsu Aegis Network hjælper vi vores kunder med at styrke relationerne til deres kunder ved hjælp af holistiske og integrerede kommunikationsløsninger. Vi leverer vores vision: ”Innovating the way brands are built” gennem en unik model for samarbejde på tværs af vores bureauer, hvorigennem vi tilbyder et bredt spekter af kommunikationsløsninger.

Vi er en del af Dentsu Aegis Network, som beskæftiger over 45.000 personer i 167 lande. I Danmark er vi 500 dedikerede medarbejdere, fordelt med 220 på Christianshavn, 180 hos Magnetix på Vesterbro og 100 på vores kontor i Aarhus.

Dentsu Aegis Network Danmark repræsenterer en række af vores globale brands. Herunder Magnetix Linked by Isobar, Carat, Vizeum, iProspect, Posterscope, MKTG, DDS, Motley, Data2Decisions og Amnet.

INTERESSERET?

Send dit CV og en motiveret ansøgning til data.activation@dentsuaegis.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dentsu Aegis (Carat/Vizeum) søger Junior Investment Controller

23/03-18

Kunne du tænke dig at arbejde i mediebranchen hos en af de største mediebureaugrupper i Danmark. Kunne du ligeledes tænke dig at arbejde med tal og medier? Dentsu Aegis (Carat/Vizeum) søger lige nu nye medarbejdere til vores Investment Management afdeling i København.

Om jobbet
Vores Investment Management-afdeling er en del af vores indkøbsafdeling på tværs af mediabureauerne Vizeum og Carat og på tværs af mediagrupper.

Som Junior Investment Controller kommer du til at spille en vigtig rolle ift. vores kerneydelse som er, at levere de bedste priser og vilkår til vores kunder. Din rolle kommer til at spænde vidt, men de vigtigste arbejdsopgaver består i at;

 • løbende kontrollere vores kunders priser på tværs af media
 • agere sparringspartner ift. indkøberne for at medvirke til at sikre, at vores kunder fortsat oplever markedets bedste priser og vilkår på tværs af media
 • besvare internationale forespørgsler af varierende karakter og af varierende omfang.

Vi vil stå for grundig oplæring i arbejdsopgaverne, hvorfor det ikke er en forudsætning, at du har erfaring fra lignende stilling, så længe du har den rette motivation, det rette gå-på-mod og drive. Jobbet vil give dig en bred indsigt i mediaindkøb og vil også være en god trædesten ift. andre jobfunktioner hos Dentsu Aegis.

Din arbejdsplads bliver på Christianshavn tæt på Metro og Christianshavns Torv. Carat/Vizeum er kendetegnet ved et ungt og dynamisk miljø og beskæftiger mere end 200 i Danmark, og er fortsat i vækst. Vi omsætter for ca. 1,5 mia. kr. årligt og har kontorer i hele verden.

Jobbet er en fuldtidsstilling med start hurtigst muligt.

Om dig
På et mediebureau har vi ofte meget at se til og skal holde styr på mange projekter af gangen. Derfor er det vigtigt, at din arbejdsstil er kendetegnet ved, at du er god til at koordinere, arbejder struktureret og selvstændigt, og har øje for detaljen. Vi forventer at du har et højt energiniveau og har et stort drive til at gøre en forskel for både Carat/Vizeum og vores kunder. Til gengæld tilbyder vi en stilling du kan udvikle dig hurtigt i, både fagligt og personligt.

Vi forestiller os at du enten er nyuddannet fra en mellemlang uddannelse eller har anden lignende baggrund. I realiteten er det vigtigste, at du elsker tal, er grundig og at trives godt i en dynamisk hverdag – den formelle uddannelsesmæssige baggrund er knap så vigtig.

Rekrutteringsprocessen
Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job med interessante arbejdsopgaver og stort udviklingspotentiale? Og kan du identificere dig med de kvalifikationer, som kræves?

Så send din motiverede ansøgning til anders.eriksen@dentsuaegis.com

Har du yderligere spørgsmål kontakt venligst Head of Investment Anders Eriksen på telefon 22 76 96 87

 

Ansøgningsfrist: Vi kalder løbende ind til samtaler, så vi opfordrer til at søge hurtigst muligt

 

Junior Consultant for Motley at Dentsu Data Services

20/03-18

 

 

Junior Consultant for Motley at Dentsu Data Services (Dentsu Aegis Network)

The Job
Motley is looking for a junior consultant (15-25 hours per week) to help our team creating insights that are based on digital behavioral data. You will play an important role in ensuring that we deliver high-quality insights and reports to our clients, from all over the world. You will be offered a great opportunity as you will obtain analysis skills, but also consultancy skills if you are interested in more commercial tasks. The main assignments would be to:

 • Analyze data
 • Create narratives and insights
 • Work in excel and power point
 • Join and contribute to internal and external client meetings
 • Assist with consultancy tasks

The Candidate
As a candidate, you are studying a relevant bachelor or master’s degree related to marketing, media, or communication. You have more than one year left of your education. As a person, you are diligent, structured, and open-minded. You can say yes to all or most of these:

 • Have previous work experience
 • You are observant and a quick learner
 • Analytical mindset
 • Comfortable with Excel
 • Professional efficiency in English (especially in writing) is required
 • Danish is an advantage

The Agency
Motley is a digital marketing agency that specializes in persona-based marketing. We are a smaller agency within the Dentsu Aegis Network group. We have ambitious growth plans, based on our global data-access to Facebook, LinkedIn, and other data platforms. You will play an important part of the insights team. Motley is located at Christianshavn in Copenhagen, as a part of the Danish Dentsu Aegis Network headquarter with +250 employees.

The Formalities
We are looking for candidates to start as soon as possible. Send us your CV and cover letter (max 1 A4 page). If the feedback is positive, we will invite you for a job interview and a test. Apply by sending an e-mail to eline.haedersdal@dentsuaegis.com marked with “JC 2018”.
For more information, please contact Relations Manager, Eline Hædersdal through the above e-mail or at +45 29 86 59 56.

 

Vi søger Danmarks bedste Executive Assistant

12/03-18

Vi søger en dygtig og erfaren kollega til en nyoprettet stilling som Executive Assistant / Management Assistant til vores CEO Mads Bredal og hans ledergruppe.

I Dentsu Aegis hjælper vi vores kunder med at styrke relationerne til deres kunder ved hjælp af holistiske og integrerede kommunikationsløsninger. Vi leverer vores vision: ”Innovating the way brands are built” gennem en unik model for samarbejde på tværs af vores bureauer, hvorigennem vi tilbyder et bredt spektre af kommunikationsløsninger.

Vi er en del af Dentsu Aegis Network, som beskæftiger over 45.000 personer i 167 lande. I Danmark er vi 500 dedikerede medarbejdere, fordelt med 220 på Christianshavn, 180 hos Magnetix på Vesterbro og 100 på vores kontor i Aarhus.

Dentsu Aegis Network Danmark repræsenterer en række af vores globale brands. Herunder Carat, Vizeum, isobar, iProspect, Posterscope, MKTG, DDS, Motley, Data2Decisions og Amnet. I 2016 blev Magnetix en del af Dentsu Aegis Network.

En spændende stilling, hvor du får stor indsigt

Vi forestiller os, at du har en længerevarende uddannelse på masterniveau. Du har erfaring med at arbejde på Top Management niveau, og så synes du, det er bedst, når du arbejder i virksomhed med mange forskellige kulturer og typer af mennesker. Du trives også med at give den gas og arbejde fleksibelt, da der i visse perioder vil være stort arbejdspres op mod store events, møder og lign. Du vil referere til vores CEO Mads Bredal. Vores CEO har en desuden en PA til at varetage administrative opgaver. PA’en er dog på barsel i hele 2018.

Ansvarsområderne vil være følgende:

 • Tæt samarbejde med CEO omkring Projektledelse af direktionens projekter
 • Koordinering af Direktionens projekter med direktionsmedlemmer og øvrige stakeholders
 • Forberedelse af komplekse præsentationer, rapporter og oplæg
 • Administrativ support til CEO og Direktionen
 • Koordinering af møder og kommunikation
 • Udfærdige kommunikation – både ekstern og intern
 • Event-, møde- og kalenderstyring for CEO

Kvalifikationer

 • Håndtering af fortrolige informationer og høj integritet er en selvfølge
 • Avanceret bruger af Microsoft Office pakken – specielt Outlook, Excel og PowerPoint
 • God grafisk forståelse
 • Gode kommunikative evner – mundtligt og skriftligt, og fortrolig med at præsentere i større forsamlinger
 • Erfaring med Skype, multimedia kommunikationsværktøjer (video / tele konferencer)
 • Erfaring med Expences, Procurement, CRM, mm
 • Du skal tale og skrive dansk og engelsk flydende
 • Det vil være helt fantastisk, hvis du, som en del af dit DNA, har et stort salgsgen, og at du har nemt ved at tale med alle typer mennesker.

I Dentsu får du fornøjelsen af at være en del af en familie, som tæller 500 medarbejdere i Danmark

 • Vi har et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med fokus på gode sociale relationer.
 • Vi giver muligheden for at være en del af et stort moderne mediehus, hvor samarbejde på tværs af faglige discipliner er altafgørende.
 • Et job hvor du får mulighed for at udvikle dig og spare med nogle af de bedste eksperter inden for et bredt spænd af discipliner

Vilkår og personalegoder

 • Løn efter kvalifikationer
 • God pensionsordning med sundhedssikring
 • Københavns bedste morgenmad og frokostordning
 • Moderne lokaler, som ligger på en af Københavns bedste adresser med udsigt til kanalen på Christianshavn
 • Mange sociale arrangementer med dine kollegaer

 

Send os dit CV

Hvis du har lyst til at søge stillingen, så send os dit CV og skriv gerne et par ord til os om, hvorfor du tænker du er den rette.

CV sendes til HR Direktør Pernille Juul Hartmann på

Pernille.juul@dentsuaegis.com

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at skrive direkte til Pernille med spørgsmål.

Deadline for ansøgning er: 2. april 2018

 

Mere info om Mads Bredal

Vores CEO Mads Bredal er 45 år gammel og har været hos Dentsu koncernen igennem de sidste 12 år i en række direktørstillinger, inden han for 4 år siden blev CEO for Dentsu i Danmark. Mads har ansvaret for den samlede danske forretning, og han er desuden bestyrelsesformand for Dentsu i Baltikum og for en række interne selskaber.

VIZEUM SØGER AMBITIØSE & TALENTFULDE PRAKTIKANTER TIL EFTERÅRET 2018 I KBH.

6/03-18

 

VIZEUM SØGER AMBITIØSE & TALENTFULDE PRAKTIKANTER TIL EFTERÅRET 2018

Brænder du for marketing samt medieannoncering, og ønsker du at prøve dine talenter af på nogle af Danmarks største brands, så er Vizeum praktikstedet for dig.

Vizeum er som mediebureau en del af Danmarks største bureaugruppe, Dentsu Aegis Network, der samlet tæller +500 ansatte i Danmark. Vores fornemmeste opgave er at få brands ud at leve – i en verden, hvor mediemulighederne er mange og forbrugsmønstre stærkt varierende. Derfor agerer vi ud fra udviklingen i medielandskabet, og bruger denne viden til at levere strategisk funderede medieindkøb til vores alsidige kunder, der bl.a. tæller Danske Spil, Spies, Playstation, Red Bull, IKEA, Fitness DK og mange flere.

 

PRAKTIK VED VIZEUM

Vi søger praktikanter til vores client service-, digital- samt vores strategiafdeling, Integrate. Gældende for alle tre stillinger er, at du kommer til at arbejde sammen med et tæt knyttet hold af 25 ambitiøse, dygtige og rare kollegaer. Sammen servicerer vi vores kunder med rådgivning inden for mediestrategi og annoncering. Vi bevæger os på grænsen til det uprøvede, hvortil særligt digitale og innoverende løsninger danner base for planlægningen. Alle tre positioner byder på en alsidig hverdag fyldt med muligheder for at prøve dine marketingevner af i praksis. Dine opgaver vil variere fra selvstændige, hvor du selv har ansvaret for at løbe en opgave i mål, til større samarbejder, hvor du vil bidrage til en fælles løsning på en kampagne.

Hos Vizeum garanterer vi et praktikforløb, hvor der er høj fokus på din læring, hvilket giver dig et rigtig godt springbræt til en succesfuld karriere inden for medier og marketing. Det kan vores tidligere praktikanter skrive under på, der alle har landet et studie/fuldtidsjob i branchen efter endt praktikforløb.

 

OPGAVER I VIZEUM CLIENT SERVICE

 • Biddrage med medie- og målgruppeindsigter, der danner baggrund for konkrete anbefalinger til kampagner, strategi og medievalg.
 • Kampagneplanlægning, samt booking af kampagner
 • Supportere Vizeums Client Service enhed, herunder projektledelse, opbygning af præsentationer og rådgivning.
 • Deltagelse i møder med kunder, mediehuse og andre leverandører.

 

OPGAVER I VIZEUM DIGITAL

 • Supportere på digitale kampagner, projekter og kundeopgaver.
 • Udarbejde indsigtsbaserede analyser, der lægger fundamentet for den efterfølgende digitale mediestrategi og indkøb.
 • Bidrag til udvikling af digitale mediestrategi
 • Udarbejde digitale kampagneevalueringer.

OPGAVER I VIZEUM INTEGRATE

 • Bidrage til udvikling af kreative koncepter og integrerede kommunikationsløsninger.
 • Udvikle kampagner med influencers og strategiske partnerskaber
 • Support til udvikling af kundepræsentationer.
 • Assistent på New Bizz-opgaver, projekter mm.

 

HVEM ER DU?

Du er universitetsstuderende inden for fx kommunikation, markedsføring, medier eller strategi. Du er formegentlig i gang med din kandidat, eller også er du ved at afslutte din bachelor.

Dertil er dine kvaliteter at:

 • Du er nysgerrig, energisk og rummer masser af gå-på-mod.
 • Du er ansvarsbevidst og har et stærkt drive med fokus på altid at finde den bedste løsning.
 • Du besidder selvstændighed ift. at turde tage en opgave og løbe den i mål.
 • Du kan opretholde en høj kvalitet, mens du jonglerer mellem forskellige opgaver, hvor nogle vil være rutinemæssige.
 • Du har gode engelskkundskaber, da vores kunder er både nationale samt internationale.
 • Du har fin talforståelse, og Excel skræmmer dig ikke.

 

HVOR, HVORNÅR OG HVORDAN?

Vi befinder os I centrum af København, og vores kontor har en dejlig placering ned til Christianshavns kanaler, nærmere bestemt Overgaden Neden Vandet 7, 1414 København.

Praktikperioden løber fra august til december, og tilpasses, så det tilgodeser dine eksamensperioder. 4 måneder er dog et minimum for at sikre gensidig værdi af praktikopholdet. Praktikken er fuldtid og ulønnet – til gengæld tilbyder vi et væld af sociale arrangementer, masser af læring og ikke mindst en lækker morgenmads- samt frokostordning.

Lyder Vizeum som STEDET for dig, så tøv ikke med at sende din motiverede ansøgning samt CV til os. Send din ansøgning til kathrine.lund@vizeum.com, markér ansøgningen ”Vizeum praktikant”. Vi vil løbende indkalde til samtaler.

Deadline: 1. april.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage fat i Account Manager, Kathrine Priergaard Lund, på ovenstående mail eller på tlf. 51883756.

 

DENTSU AEGIS’ STRATEGI – OG DATAENHED søger 2 ambitiøse PRAKTIKANTER i København

22/02-18

Til vores strategi -og dataenhed i DENTSU AEGIS NETWORK i København (35 mand i alt) søger vi ambitiøse praktikanter til vores kontor i København fra august t.o.m. december 2018. Du vil indgå i den del af enheden, der arbejder med strategi og consumer insights, og du får således en bred indsigt i, hvordan vi på et af landets førende mediehuse arbejder med strategi og forbrugerindsigter for nogle af Danmarks største annoncører.

Arbejdsopgaver?
Du vil komme til at arbejde med opgaver inden for områderne insight, strategy, digital og social.  Du vil opnå praktisk erfaring med analytiske værktøjer samt lære at skabe medie- og forbrugerindsigter via data, analyser og trends. Disse indsigter danner i sidste ende grundlag for medieplanlægning og kommunikationsstrategiske anbefalinger til vores kunder. Derudover vil du snuse til vores søsterbrands i Dentsu Aegis Network, hvilket giver dig en bred indsigt i mediebranchen.

Konkret får du mulighed for at:

 • Indgå i kommunikationsstrategiske projekter
 • Være med til at udarbejde vores årlige forbruger-og trendstudie PULSE
 • Indgå i kvalitative og kvantitative analyseprojekter
 • Research i forbindelse med pitches og kundeprojekter
 • Omsætte tal, analyser og trends til indsigter og kommunikationsstrategiske anbefalinger
 • Udarbejde præsentationsmateriale til kunder


Hvem er du?
Du er ved at tage en universitetsuddannelse inden for fx kommunikation, medier, markedsføring, eller strategi. Du er udadvendt, nysgerrig, ambitiøs og drømmer om en karriere inden for medie- eller kommunikationsbranchen. Du er energisk med et stort drive og arbejder selvstændigt, tager initiativ og har gerne sans for både tal og visuel formidling.


Hvem er vi?
Dentsu Aegis Networks Strategi-og Insights afdeling arbejder sammen med bureauer som Carat, Vizeum, Iprospect og MKTG, der beskæftiger sig med alt fra medieindkøb til performance marketing og brand activation m.m. Områder, som du under din praktik derfor har mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med.

Vi bor på Christianshavn i København og vores kunder tæller Coca-Cola, SPIES, BMW, Telia, Arla, Danske Spil og mange flere.Praktikken er ulønnet – til gengæld byder vi på gratis morgenmad, frokostordning, sociale arrangementer og masser af læring.

Lyder ovenstående interessant, så send os en motiveret ansøgning samt CV. Send til lise.heiselberg@dentsuaegis.com

Deadline: 01. April 2018

Spørgsmål til praktikforløbet henvendes til
Insight Director Lise Heiselberg, 20217612


 

Social Media Week ’18 hos Dentsu

1/02-18

Dentsu Aegis Network deltager i Social Media Week ’18 med mange events i uge 9. Her på siden kan du få det fulde overblik over dagene samt finde link til tilmelding.

Mandag d. 26/2-18

9:00-10:00: Mads Bredal – 100% digital – from innovation to disruption

Mads Bredal er CEO of Dentsu Aegis Network Denmark

10:30-11:30: How Data Insights Ensures Relevance on Social

14:00-15:00: Frederik Byskov – E-sport: the next big thing

Tirsdag d. 27/2-18

9:00-10:00: PULSE 18 – 5 forbruger-og medietrends der rykker i 2018 (venteliste)

10:30-11:10: Coca-Cola and challenging status quo on social

12:30-13:30: Digital Brand Activation (venteliste)

14:00-15:00: Paneldebat – Digital markedsføring (venteliste)

Torsdag d. 1/3-18

9:00-10:00: Audiences & Attribution with Google Analytics

10:30-11:30: Getting Started with User-Journey Analysis in Adobe Analytics

12:30-13:30: Fremtidens interaktive muligheder med Voice Search

14:00-15:00: Fremtidens interaktive muligheder med Chatbots

Fredag d. 2/3-18

9:00-10:00: The Social Media Goldmine (venteliste)

10:30-11:30: Benny Engelbrecht – Digitale Politiske Håndværkere

14:00-15:00: Lars Bo Jeppesen – Leadership in the digital era

Lars Bo er CEO of Dentsu Aegis Network Nordics, Central & Eastern Europe