Struktureret IT-Supporter søges til Dentsu Aegis Network Aarhus

2018-04-30

Struktureret IT-Supporter søges til Dentsu Aegis Network Aarhus

Kunne du tænke dig at spille en central rolle i IT-supporteringen hos den største bureaugruppe vest for Storebælt?

Et job som IT-supporter hos Dentsu Aegis Network giver dig muligheden for at være med til at præge fremtidens IT-support hos en virksomhed i konstant udvikling.

Du vil blive en del af et dynamisk, ungt og udfordrende miljø på vores kontor på Åboulevarden i Aarhus, hvor 100 humoristiske kollegaer ser frem til at byde dig velkommen. Vi har også 250 fantastiske kollegaer på vores kontor i København og ca. 150 på vores kontor hos Magnetix Linked by Isobar på Vesterbro.

Om jobbet

I dit nye job bliver det dit ansvar at supportere medarbejderne hos Dentsu Aegis Network i samarbejde med vores Outsourcing partner Tata Consultancy Services og vores IT-Country Manager. Stillingen rummer en bred palet af spændende udfordringer, hvilke indebærer alt fra at oprette brugere og installere nye pc’er, til at yde support til Windows 10 og OSX, vedligeholdelse, printere, AV-udstyr, Dentsu’s egne applikationer og mm.

Sideløbende vil du få mulighed for at køre forskellige spændende projekter, som at assistere i implementeringen af GDPR, udvikling af IT og meget mere.

Stillingen er på fuld tid.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde effektivt, systematisk og selvstændigt. Da du vil få en del kontakt med vores kollegaer og samarbejdspartnere, er det essentielt, at du er udadvendt og serviceminded, brænder for brugersupport og samtidig evner at prioritere dine arbejdsopgaver knivskarpt. Det er vigtigt for os, at du, udover at være ansvarsbevidst og løse dine daglige opgaver, har overskud til at bidrage til det gode og positive arbejdsmiljø, som karakteriserer Dentsu Aegis Network – også når tingene går stærkt.

Dine faglige kvalifikationer

For at kunne udføre dine kommende arbejdsopgaver bedst muligt, er det vigtigt, at du har 2-5 års erfaringsmæssig ballast at trække på. Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling i en stor eller mellemstor virksomhed, hvor du dagligt har været vant til at supportere medarbejderne og virksomhedens AV-udstyr. Vi ser endvidere gerne, at du har praktisk erfaring med følgende:

 • Windows 10
  • MAC OSX & IOS til iPhone
  • AD-vedligeholdelse
  • Printere og printløsninger
  • Netværkspatchning
  • Office 2016 & Office 365
  • Image deployment via Microsoft SCCM
  • Microsoft Service Manager
  • AV-udstyr & brug / opsætning

Din nye arbejdsplads

At arbejde hos Dentsu Aegis Network betyder, at du bliver en del af et af de største og mest respekterede mediebureauer i branchen. I Danmark er vi ca. 500 ansatte, og globalt er vi ca. 43.000 ansatte.
Dentsu Aegis Network Aarhus består af bureauerne: Carat, Amplifi, Vizeum, iProspect, Magnetix og MKTG. På tværs af alle vores brands servicerer vi vores kunder med rådgivning inden for strategi, medieplanlægning, kampagneplanlægning, digitalt medieindkøb og optimering af kampagner. Dentsu Aegis Network arbejder med nogle af verdens og Danmarks bedst kendte brands og virksomheder.

Vi glæder os til at høre fra dig

Lyder jobbet som noget for dig? Send din ansøgning og dit CV til job.it@dentsuaegis.com. Skriv venligst i emnefeltet: Vedr. stillingen som IT-Supporter.

Ansøgningsfristen er 28/5-18 kl. 12.00 Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Claus Damgaard IT-Country Manager på claus.damgaard@dentsuaegis.com eller på tlf: 77 400 600.Tidligere nyhed: Executive Director til iProspect i København