Studerende

4/09-18

Er du klar til at kickstarte din karriere?

Er du studerende, talentfuld og trænger til udfordringer? Så er Dentsu Aegis Network det perfekte match til dig. Vi tilbyder studiejobs, praktikpladser samt medlemskab af vores talentudviklingsprogram Potential Pool.

 

 


 

TALENTUDVIKLING: POTENTIAL POOL

Hos Dentsu Aegis Network gør vi en dyd ud af at finde unge talenter, og rådgive, undervise og udvikle dem til glitrende stjerner. Vi mener ikke, at man kan sætte en alder eller en særlig uddannelse lig med talent, men det handler derimod om personligt drive, viljen til at lære og egenskaber, der indebærer fagligt potentiale, kreativitet og høje ambitioner.

Potential Pool er Dentsu Aegis Networks skræddersyede talentpulje, hvor talentfulde studerende har mulighed for at sparre med ligesindede, der har interesse i at gøre karriere inden for den digitale bureaubranche – hvad enten det er som strateg, dataspecialist, tekstforfatter, grafiker eller noget helt andet.

Bliver du en del af netværket, vil du til månedlige sessions modtage viden og sparring fra mange eksperter inden for indsigter, strategisk planlægning af kampagner, digital rådgivning, programmatic medieindkøb, search marketing, data, aktivering, måling og optimering af digitale kampagneindsatser. Det er derfor en god mulighed for dig at få unikke indsigter, som vi normalt kun tilbyder vores kunder og samarbejdspartnere.

 

I 2017 blev 75% af alle rekrutteringer i huset fundet via Potential Pool eller andre netværk i huset.

 

VI FORVENTER AF DIG

Hos Dentsu Aegis Network arbejder vi hver dag på at efterleve vores vision: Innovating the way brands are built. Vi ønsker derfor at holde puljen skarp, ambitiøs og passioneret. Derfor kræver vi en del af dig som medlem.

For at deltage skal du derfor være målrettet, ambitiøs og have lyst til udfordring og udvikling. Til gengæld arbejder vi sammen med dig på at udvikle dit talent så længe du prioriterer Potential Pool.

Oplever vi manglende motivation eller prioritering, vil det automatisk føre til, at man træder ud af netværket.

 

SÅDAN ANSØGER DU POTENTIAL POOL

Send os en kort ansøgning, hvor du svarer på:

– Hvorfor ønsker du at være en del af Potential Pool?
– Hvad kan du bidrage til i netværket?
– Hvornår har du sidst fået et fagligt kick?

Send din ansøgning og dit opdaterede CV til pernille.nielsen@dentsuaegis.com

 

 

 


 

DENTSU YOUNG GUNS – SKAL DET VÆRE DIG?

Hos Dentsu Aegis Network holder vi meget af og er dybt afhængige af vores praktikanter og studentermedhjælpere i vores arbejde, og er du studerende hos os, er du en ligeså stor del af Dentsu-teamet som vores fastansatte kollegaer.

Et studiejob eller en praktikstilling er for dig, der har interesse i at gøre karriere inden for den digitale bureaubranche – hvad enten det er som strateg, dataspecialist, tekstforfatter, software udvikler, grafiker eller noget helt andet.

Vi fokuserer på, at vores praktikanter og studerende skal udvikle sig både på det faglige og personlige plan, og du kan være sikker på at få noget for hånde. Vi forventer dog også, at du er ambitiøs, har drive og har et ønske om at tage ansvar og udvikle sig.

 

PRAKTIK

Et praktikforløb hos os er skræddersyet således, at du vil arbejde sammen med praktikanter fra andre afdelinger – et tværfagligt forløb, vi kalder Young Guns, hvor du vil stifte bekendtskab til alt fra mediestrategi til behandling af store mængder data. Du har dermed alle muligheder for at finde ud af, hvor dine kompetencer passer allerbedst ind i huset. Siden vi er et hus i rivende udvikling, betyder det derfor også, at der er potentiale for udvikling i afdelingen, men også i huset generelt. Vores Young Guns program er bygget op på tre essentielle elementer:

  • Faglig udvikling og dybdegående kendskab til digital udvikling
  • Personlig udvikling og et tæt coaching forløb
  • En stærk kultur og et unikt samarbejde med andre praktikanter og medarbejdere

 

Ansøgningsvinduet for vores praktikstillinger i efteråret 2019 er åbent. Læs mere og ansøg praktikstillingerne her.

 

Deadline for ansøgning er d. 15. april 2019, men skynd dig at sende os en ansøgning da vi ansætter så snart, at den rette kandidat er fundet.

 

Skal du i praktik til foråret 2020?

Tilmeld dig Dentsu Aegis Networks mailingliste, hvor du vil få besked ligeså snart, at Aarhus kontorets praktikpladser i foråret 2020 bliver offentliggjort og bliv dermed blandt de første til at ansøge.

 

STUDIEJOB

Vi har desværre ingen ledige stillinger som studentermedhjælper lige nu, men hold øje på denne side hvor ledige stillinger vil blive slået op. I mellemtiden kan du følge os på LinkedIn og Facebookside, hvor du kan se, hvad der rør sig hos Dentsu Aegis Network i Danmark.

 


 

OM DENTSU AEGIS NETWORK

Dentsu Aegis Network er en af verdens førende og mest ambitiøse bureaugrupper, som kan tilbyde kundeløsninger, der dækker hele kunderejsen. Organisationen er international, og i Aarhus sidder vi ca. 100 kollegaer på vores kontor på Aaboulevarden.

Vi er et hus bestående af syv brands; Carat, Dentsu Aegis Network Strategy, Amplifi, iProspect, MKTG, Vizeum og Magnetix, som varetager forskellige opgaver i serviceringen af vores kunder. Vi samarbejder på tværs af brands og hjælper kunder med rådgivning inden for strategi, medieplanlægning, kampagneplanlægning med fokus på de digitale områder, digitalt medieindkøb og optimering af kampagner.

I Aarhus er vi et ungt hus i rivende udvikling. Vi elsker at være sociale med hinanden, og hos Dentsu Aegis Network skal det være sjovt at arbejde.

Foruden at have nogle af de største nationale og internationale kunder i huset, har Dentsu Aegis Network også succes, når det gælder prisuddelinger i 2018’s MyImage-undersøgelse. Vi er en af verdens førende og mest ambitiøse bureaugrupper. I Danmark vandt vi førstepladsen i to ud af tre kategorier i 2018’s MyImage undersøgelse: