Talstærk og systemforstående Ad Operations Manager til Amplifi

2017-12-18

Vil du være en del af Danmarks førende bureaugruppe, hvor du får erfaring med en bred vifte af digitale kampagnerelaterede opgaver på nogle af Danmarks største annoncører? Så er rollen som Ad Operations Manager hos Amplifi noget for dig.

Amplifi er en del af Dentsu Aegis Network, som er en full-service bureaugruppe med base i København og Aarhus. Vores fornemmeste opgave i Amplifi består I at generere og levere enestående resultater på vores kunders digitale kampagner med afsæt i de opstillende målsætninger.

Du vil blive en vigtig del af vores Ad Operations team, hvor du vil være med til at sætte grundstenene og øge kvaliteten af de arbejdsopgaver vi udfører i relation til digitale kampagner. Du vil i jobbet få et stort ansvar for at løse dine arbejdsopgaver, samt at overholde deadlines i en hektisk hverdag. Dette stiller krav til at du som person er struktureret, fleksibel og kan bevare overblikket når tingene går stærkt. Det er vigtigt at du trives med systemdrift, tal og projektstyring, og kan se dig selv som en person der går forrest og viser vejen for dine nærmeste kolleger. Ydermere forventer vi, at du er nysgerrig og proaktiv i forhold til måden hvorpå vi løser opgaver og indgår i samarbejde med husets interessenter. Der vil være rig mulighed for at sætte dit præg på vores ”way of working” i teamet, så det er vigtigt at du har lyst til at være en del af en feedback kultur, hvor dine inputs vil blive hørt og værdsat.

Personlige kvalifikationer

 • Du er passioneret omkring digital markedsføring og digitale tendenser generelt
 • Har et stort ønske om at udvikle dig personligt/fagligt, samt bidrage til et stærkt og godt arbejdsmiljø
 • Arbejder selvstændigt og kan overholde løbende og skiftende deadlines
 • Du er teamorienteret og kan navigere i en travl hverdag med mange opgaver

Faglige kompetencer

 • Du skal som minimum have en videregående uddannelse fra enten Universitet eller Erhvervsakademiet, hvor du er har tilegnet dig viden om bl.a. digital markedsføring, teknologi, udvikling eller analyse.
 • Du elsker og har en god forståelse for tal generelt, og er bedre tilpas i et Excel ark end i eksempelvis Word
 • Du er superbruger i Excel og Office pakken generelt
 • Forståelse for opbygning af hjemmesider og basal kodning er en fordel, men ikke et krav

Systemer og eksekvering

 • Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte strukturering og booking af kampagner i diverse systemer, forberedelse samt opsætning af banner og video kampagner i Doubleclick, Facebook, YouTube etc.
 • Være med til at lave og forbedre briefs til eksterne samarbejdspartnere og processer ift. samarbejde imellem teams i afdelingen.
 • Analysere og optimere kampagner løbende og evaluerer disse baseret på data og indsigter.

Hvis ovenstående har fanget din interesse og du har lyst til at være en del af vores team i Amplifi, ser vi frem til at modtage en motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt.
Vi indkalder kandidater til samtale løbende.

Hvis der er spørgsmål er du velkommen til at kontakte Nanna Buhl Nielsen på tlf: 28 93 31 66.
Ansøgningen samt CV skal sendes til nanna.nielsen@dentusaegis.com

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Arbejdssted: Overgaden neden Vandet 7 – 1414 København KTidligere nyhed: Talstærk og systemforstående Ad Operations Analyst til Amplifi Aarhus Nästa nyhet: De fire vigtigste konferencer i 2018