VI SØGER AMBITIØSE PRAKTIKANTER

2017-10-30

Til vores strategi -og dataenhed i DENTSU AEGIS NETWORK søger vi ambitiøse praktikanter til vores kontor i København fra januar t.o.m. maj/juni 2018. Du vil indgå i den del af enheden, der arbejder med strategi og consumer insights. Du får således en bred indsigt i, hvordan vi på et af landets førende mediehuse arbejder med strategi og forbrugerindsigter for nogle af Danmarks største annoncører.


Arbejdsopgaver?

Dine arbejdsopgaver bliver inden for områderne insight, strategy, digital og social. Samtidig vil du opnå praktisk erfaring med analytiske værktøjer samt lære at skabe medie- og forbrugerindsigter via data, analyser og trends. Disse indsigter danner i sidste ende grundlag for medieplanlægning og kommunikationsstrategiske anbefalinger til vores kunder. En ekstra bonus er, at du vil få indblik i vores andre brands i Dentsu Aegis Network, hvilket giver dig en bred indsigt i mediebranchen.

Konkret får du mulighed for at:

  • Indgå i kommunikationsstrategiske projekter
  • Indgå i kvalitative og kvantitative analyseprojekter som eksempelvis fokusgruppeinterviews, vox pops, dybdegående interviews, spørgeskemaundersøgelser m.v.
  • Research i forbindelse med pitches og kundeprojekter
  • Omsætte tal, analyser og trends til indsigter og kommunikationsstrategiske anbefalinger
  • Udarbejde præsentationsmateriale til kunder


Hvem er du?
Du er ved at tage en universitetsuddannelse inden for fx kommunikation og medier, markedsføring, økonomi eller strategi. Du er udadvendt, nysgerrig, ambitiøs og drømmer om en karriere inden for medie- eller kommunikationsbranchen. Du er energisk med et stort drive og arbejder selvstændigt, tager initiativ og har sans for både tal og visuel formidling.


Hvem er vi?
Dentsu Aegis Strategi-og Insights afdeling arbejder sammen med bureauer som Carat, Vizeum iProspect og MKTG, der beskæftiger sig med alt fra medieindkøb til performance marketing og brand activation m.m. Områder, som du under din praktik derfor har mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med.

Vi er 35 personer i teamet, og vi har hjemme på Christianshavn i København. Vores kunder tæller
Coca-Cola, SPIES, BMW, Telia, Arla, Danske Spil og mange flere.

 

 

Praktikken er ulønnet – til gengæld byder vi på gratis morgenmad, frokostordning, sociale arrangementer og masser af læring.

Lyder ovenstående interessant, så send os en motiveret ansøgning samt CV. Send til lise.heiselberg@dentsuaegis.com

Deadline: 24. november 2017.Tidligere nyhed: Velkommen til fremtiden Nästa nyhet: Derfor flytter danskerne til Udkantsdanmark