Video Programmatic Specialist til Amplifi Aarhus

2019-03-14

Talstærk og systemforstående Video Programmatic Specialist til Amplifi Aarhus

Vil du være en del af Danmarks førende mediebureau og arbejde med en bred vifte af digitale kampagnerelaterede opgaver, på nogle af Danmarks største brands? Så er det netop dig vi leder efter!

Amplifi er en del af Dentsu Aegis Network, som er en full-service bureaugruppe med base i København og Aarhus. Vores fornemmeste opgave i Amplifi består I at generere og levere enestående resultater på vores kunders digitale kampagner med afsæt i de opstillende målsætninger. Vi er ansvarlige for eksekvering af digitale kampagner, hvilket omfatter alt fra indkøb, forhandling, kampagneeksekvering og optimering, på tværs af desktop, mobile, video og social media. Vi er et hus i rivende udvikling, hvilket betyder at der er potentiale for udvikling både i afdelingen, men også i huset generelt. Vi har stor fokus på personlig udvikling, et godt arbejdsmiljø og en fantastisk kultur.

Du vil blive en integreret del af Amplifi, som er en ung og dynamisk afdeling med højt til loftet. Vi er et målrettet og ambitiøst team af kollegaer med forskellige opgaver og baggrunde. Det er derfor vigtigt for os, at du er social anlagt, og at du er passioneret omkring digital markedsføring og digitale tendenser generelt.

Som en del af Amplifi og Analyst teamet, tilbydes du et selvstændigt og udfordrende job, med en alsidig og hektisk hverdag. Det forventes at du udviser højt drive i løsningen af dine arbejdsopgaver, og er i stand til at overholde deadlines. Dette stiller krav til at du som person er struktureret og fleksibel, og kan bevare overblikket når tingene går stærkt. Det er vigtigt at du tænder på systemer, tal, analyse og ikke er bange for skarpe processer og rutineprægede opgaver. Du ser dig selv som en kommende digital specialist i online adfærd, medier og teknologi, frem for generalist.

Personlige kvalifikationer

 • Du er passioneret omkring digital markedsføring og digitale tendenser generelt
 • Du skal være socialt anlagt
 • Har et stort ønske om at udvikle dig personligt samt bidrage til et stærkt og godt arbejdsmiljø.
 • Arbejder selvstændigt og kan overholde løbende og skiftende deadlines
 • Du arbejder struktureret og er resultat- og detaljeorienteret
 • Du er team orienteret og kan koordinere og navigere i en travl hverdag med mange opgaver

Systemer, planning og eksekvering

 • Med TV som en ny integreret del i Amplifi vil Onlinevideo og flowTV være dit primære specialist område, som indbefatter planning, booking, opsætning samt overvågning af broadcast kampagner på tværs af platforme (bl.a. Display & Video 360, Facebook, YouTube etc.)
 • Du vil være med til at forme processerne og metoder omkring fremtidens broadcast offering i Amplifi.
 • Programmatic indkøb vil være en stor del af din hverdag, hvor du vil være med til at implementere og optimere forskellige segmenterings- og kommunikationsstrategier for vores kunder.
 • Du vil ligeledes skulle analysere og optimere kampagner løbende og evaluerer disse baseret på data.

Faglige kompetencer

 • Du skal som minimum have en videregående uddannelse fra eksempelvis universitet eller erhvervsakademi, hvor du har uddannet dig bl.a. i digitale medier, teknologi, udviklling eller analyse
 • Du elsker og har en god forståelse for tal og er bedre tilpas i et regneark end med en notesblok
 • Du har muligvis erfaring med at bygge hjemmesider eller applikationer, simpel kodning mv.
 • Du er superbruger i Excel og Office pakken generelt

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Ansøgningen samt CV skal sendes til sami.morrah@dentsuaegis.com

Hvis der er spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sami Morrah på tlf: 28 35 85 00.

Vi tilbyder en række personalegoder på kontoret, bl.a. morgenmad- samt frokostordning, adgang til attraktive aftaler bl.a. inden for motion etc.

Tiltrædelse: Fra 1/4 2019 eller efter aftale

Arbejdssted: Åboulevarden 18-20, 8000 AarhusTidligere nyhed: Dentsu Data Services søger BI Consultant